Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Πέμπτη, 15 Φεβρουαρίου 2018

Η Ένωση Ν/Α συνεχίζει τον αγώνα για την αποκατάσταση των επιδομάτων της Ε.Κ.Α.Μ. και συνοδών σκύλων περιπολίας


 ΕΝΩΣΗ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ 
 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
 ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ
 ΑΤΤΙΚΗΣ
Βορείου Ηπείρου 50,
 Γλυφάδα Αττικής
ΤΗΛ. 210-9620840 
 FAX 210-9692996
Γλυφάδα, 06/02/2018     


Δελτίο Τύπου

Την 06/02/2018 και ώρα 13:00 ο Πρόεδρος της Έ.Α.Υ.Ν/Α.Α. κ. Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ  και ο αντιπρόσωπος στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Κωνσταντίνος ΓΡΥΠΟΝΗΣΙΩΤΗΣ μετέβηκαν στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για το επίδομα της Ε.Κ.Α.Μ. και συνοδών σκύλων περιπολίας.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που λάβαμε από το γραφείο του Υπουργού καθώς και από υπηρεσιακούς παράγοντες για το ζήτημα της αποκατάστασης της αδικίας του επιδόματος της Ε.Κ.Α.Μ. και των συνοδών σκύλων περιπολίας, ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε από την μεταφορά αυτών των Υπηρεσιών στην Δ.Ε.Α.Δ. και την διοικητική υπαγωγή τους σε αυτή τη Διεύθυνση, δύναται να διορθωθεί με νομοθετική ρύθμιση από τη στιγμή βέβαια που θα εγκρίνει το σχετικό κονδύλι το Υπουργείο Οικονομικών.

Είναι προφανές ότι η φυσική  και πολιτική ηγεσία προτίθεται να λύσει το ζήτημα κάνοντας προσπάθειες να ξεπεραστούν τα προσχώματα που βάζει για άλλη μια φορά  το Υπουργείο Οικονομικών.

Εμείς ως Ένωση νοτιοανατολικής Αττικής θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε στενά το ζήτημα μετά τις συναντήσεις και τα έγγραφα που έχουμε υποβάλλει αρμοδίως, κάνοντας όλες εκείνες τις ενέργειες που απαιτούνται προκειμένου να αρθεί η αδικία.
   

-O-                                                                               -O-
Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας
  

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                               ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος
6978079503                                                                                  6977665820


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου