Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

ΈΝΩΣΗ Ν/Α: Τιμή και δόξα στους άνδρες της Ε.Κ.Α.Μ. με πράξεις και όχι με λόγια

Γλυφάδα,09/01/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΑΜ

Την Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 10:00, στην έδρα της Διεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων σε μια σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε τρισάγιο εις  μνήμη του αδικοχαμένου συναδέλφου μας, που Υπηρετούσε στην Ε.Κ.Α.Μ. , Βασίλη Λάππα.
Την Ένωση μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Καλλιακμάνης και οι αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γιώργος Τσαπάρας και κ. Κώστας Γρυπονησιώτης. Ήμασταν όλοι εκεί για να τιμήσουμε τον συνάδελφο μας που έφυγε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και άφησε πίσω του γυναίκα και δύο παιδιά.

H Ε.Κ.Α.Μ. είναι μία νευραλγική υπηρεσία πρώτης γραμμής που οι άντρες της λάμβαναν μέχρι πρότινος συγκεκριμένα επιδόματα. Με το τελευταίο μισθολόγιο η πολιτεία φρόντισε να δείξει για άλλη μία φορά το «ανθρώπινο πρόσωπο της» και το «πόσο τιμά και δοξάζει αυτούς τους ήρωες» αφαιρώντας τους το μισό ποσό.

Ελπίζουμε ότι μέχρι την τελική διαμόρφωση της σχετικής Κ.Υ.Α. να πρυτανεύσει η λογική και αφού ενωθούν τα δύο επιδόματα σε ένα να αποδοθούν ξανά στους συναδέλφους.

Τιμή και δόξα στους άνδρες της Ε.Κ.Α.Μ. με πράξεις και όχι με λόγια….


Για το Δ.Σ.
-O-                                                          -O-
Πρόεδρος                                             Γεν. ΓραμματέαςΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

6978079503                                                      6977665820

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου