Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017

Ένωση Ν/Α : με παρέμβαση του Υπαρχηγού, άμεση η αποκατάσταση των οχημάτων του Τ.Ε.Ε.Μ.


 ΕΝΩΣΗ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ 
 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
 ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ
 ΑΤΤΙΚΗΣ
Βορείου Ηπείρου 50,
 Γλυφάδα Αττικής
ΤΗΛ. 210-9620840 
 FAX 210-9692996
 www.eaynaa.gr


Γλυφάδα, 19/12/2017     


Δελτίο Τύπου

Άμεσα η επίλυση του ζητήματος που δημιουργήθηκε με τα επιχειρησιακά  οχήματα του Τ.Ε.Ε.Μ. μετά την παρέμβαση του Υπαρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Υποστράτηγου κ. Αριστείδη ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ.

Μετά από σχετικό έγγραφο της Ένωσής μας, τα  αντανακλαστικά του Υπαρχηγού  της ΕΛ.ΑΣ. και του Διευθυντή της Δ.Ε.Α.Δ., λειτούργησαν αυτόματα και έτσι έχουν ήδη επισκευαστεί τέσσερα από τα οκτώ υπηρεσιακά οχήματα αποκαθιστώντας την ομαλή λειτουργία του Τ.Ε.Ε.Μ..

Φυσικά για να υπάρξει αποτελεσματική και μόνιμη λύση του προβλήματος θα πρέπει να ανανεωθεί ο στόλος των οχημάτων των Υπηρεσιών που υπάγονται στην  Δ.Ε.Α.Δ. (Τ.Ε.Ε.Μ.-Ε.Κ.Α.Μ.-Τ.Σ.Α.Σ.), διότι εξαιτίας της μεγάλης απόστασης από το κέντρο της Αθήνας αυτά καταπονούνται και διανύουν σε καθημερινή βάση πολλά χιλιόμετρα.

Ακόμη μια φορά η Ένωση μας παρεμβαίνει αποτελεσματικά προς την σωστή κατεύθυνση και στέκεται δίπλα στους συναδέλφους  και στις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της. Ευχαριστούμε τον Υπαρχηγό του σώματος και φυσικά τον Διευθυντή της Δ.Ε.Α.Δ. για την  γρήγορη διευθέτηση του προβλήματος.

   
-O-                                                           -O-
Πρόεδρος                                             Γεν. Γραμματέας
  

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                               ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

6978079503                                                         6977665820

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου