Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Πέμπτη, 14 Δεκεμβρίου 2017

Ο Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ στον ΓΑΔΑρχη για τις αποσπάσεις στην Διεύθυνση Μεταγωγών


 ΕΝΩΣΗ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ 
 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
 ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ
 ΑΤΤΙΚΗΣ
Βορείου Ηπείρου 50,
 Γλυφάδα Αττικής
ΤΗΛ. 210-9620840 
 FAX 210-9692996
 www.eaynaa.gr


Γλυφάδα, 12/12/2017     


Δελτίο Τύπου

Την Τρίτη 12/12/2017 και ώρα 22:00, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής κ. Γιώργου ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ και του Αντιπροσώπου της Ένωσης Ν/Α στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. Γιώργου ΤΣΑΠΑΡΑ με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο κ. Αλκιβιάδη ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟ.
Το κύριο θέμα που τέθηκε από τον Πρόεδρο της Ένωσης είναι οι μηνιαίες αποσπάσεις Αστυνομικών από τις Υπηρεσίες της νοτιοανατολικής Αττικής και την Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών  στην Διεύθυνση Μεταγωγών.
Ειδικότερα, τονίστηκε ότι η απόφαση αυτή δημιουργεί μείζον πρόβλημα στους συναδέλφους που αποσπούνται για διάρκεια ενός μηνός διότι αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνουν τα νυχτερινά τους για έναν ολόκληρο μήνα.
Ο κ. Γενικός αναγνώρισε ότι πράγματι υπάρχει θέμα στις δύσκολες οικονομικά συγκυρίες που βιώνουμε και τόνισε ότι το ζήτημα αυτό δεν έχει τεθεί μέχρι τώρα με αυτήν την διάσταση. Επισήμανε ότι είναι δίκαιο αίτημα των συναδέλφων και μετά την διακοπή των δικαστηρίων λόγω εορταστικής περιόδου θα επιλυθεί.
Επίσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης νοτιοανατολικής τόνισε ότι πρέπει να ενημερωθεί η Διεύθυνση Μεταγωγών διότι υπάρχουν κάποια παράπονα συναδέλφων που μεταβαίνουν για την εκτέλεση μέτρων ότι δεν αντιμετωπίζονται με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζονται οι συνάδελφοι που Υπηρετούν εκεί.
Αναμένουμε με πολύ προσοχή και παρακολουθούμε συνεχώς την διευθέτηση των ανωτέρω ζητημάτων.    

   
 
Για το Δ.Σ.
-O-                                                                -O-
Πρόεδρος                                               Γεν. Γραμματέας


ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                             ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου