Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2017

Ενημέρωση της Ένωσης νοτιοανατολικής για το ηλεκτρονικό εισητήριο


 ΕΝΩΣΗ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ 
 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
 ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ
 ΑΤΤΙΚΗΣ
Βορείου Ηπείρου 50,
 Γλυφάδα Αττικής
ΤΗΛ. 210-9620840 
 FAX 210-9692996

Γλυφάδα, 17/11/2017     


Δελτίο Τύπου

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι κατόπιν επικοινωνίας, σήμερα την 17/11/2017,  του Γενικού Γραμματέα της Ένωσής  κ. Μαρίνου ΚΑΚΑΒΑ με τον Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο του Ο.Α.Σ.Α.  κ. Αναστάσιο ΤΑΣΤΑΝΗ, λάβαμε την πληροφόρηση ότι για τους ένστολους θα υπάρχει στους σταθμούς ανοικτή πύλη με υπάλληλο και η είσοδος θα γίνεται με την επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας μέχρι την τελική διευθέτηση του θέματος.

Όπως μας τόνισε ο Πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Α., η διαδικασία διευθέτησης του ζητήματος βρίσκεται στο τελικό στάδιο της επίλυσης, θα παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις και θα παρέμβουμε όπου αυτό κριθεί αναγκαίο.

Η Ένωσή μας από την πρώτη στιγμή, έκανε όλες εκείνες τις ενέργειες έτσι ώστε να επιλυθεί το ζήτημα (συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Ο.Α.Σ.Α., τον Υπουργό Συγκοινωνιών και Υποδομών κ. Χρήστο ΣΠΙΡΤΖΗ, προτάσεις για την διευθέτηση του θέματος) και θα συνεχίσει να παρεμβαίνει στην καρδιά των ζητημάτων που αφορούν τα μέλη μας έτσι ώστε να υπάρχει ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Οι προσπάθειες κάποιων να απαξιώσουν τις ενέργειες της Ένωσης για μικρό συνδικαλιστικό όφελος θα πέφτουν πάντα στο κενό και δεν μας αφορούν, το μόνο που μας αφορά είναι να υπάρξει επίλυση των ζητημάτων για το καλό των συναδέλφων μας.

Επικροτούμε κάθε καλή προσπάθεια που κινείται στην ίδια φιλοσοφία και αντίληψη και έχει ως γνώμονα το κοινό όφελος χωρίς να προσπαθούμε να συκοφαντήσουμε ή να απαξιώσουμε.

Εμείς συνεχίζουμε να κάνουμε αυτό για το οποίο οι συνάδελφοι μας επέλεξαν και αφήνουμε τους άλλους να κάνουν αυτό που αυτοί έχουν επιλέξει.

   
 
Για το Δ.Σ.
-O-                                               -O-
Πρόεδρος                                    Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                   ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου