Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δευτέρα, 8 Μαΐου 2017

H ομάδα ποδοσφαίρου του Αερολιμένα στον μεγάλο τελικό του Πρωταθλήματος.


Σήμερα Δευτέρα 08/05/2017 και ώρα 18:15 η ομάδα ποδοσφαίρου της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης του Αερολιμένα Αθηνών(Δ.Α.Α.Α.) θα αγωνιστεί με την ομάδα ποδοσφαίρου της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας της Βουλής των Ελλήνων(Υ.Α.Β.Ε.) στον μεγάλο τελικό για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος που διοργανώνει η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου «Ατρομήτου».


Η ομάδα του Αερολιμένα ξεκίνησε πριν τρία χρόνια σαν μια παρέα φίλων έχοντας άριστο κλίμα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Μέσα από το ήθος και την αποφασιστικότητα των παιχτών καθώς και κάτω από τις οδηγίες του coach της αμάδας Λυμπέρη ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ κατάφερε την φετινή χρονιά να φτάσει αήττητη στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος και να αγωνιστεί για την κατάκτηση του.

Θέλω να συγχαρώ ολόψυχα όλους του παίκτες για την επιτυχίας τους αυτή καθώς και όλους όσους βοήθησαν από το μετερίζι τους για το αποτέλεσμα αυτό.

Επίσης θέλω να συγχαρώ και την ομάδα του Αστυνομικού Τμήματος της Βουλιαγμένης που θα αγωνιστεί με την ομάδα της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης  για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στον μικρό τελικό του Πρωταθλήματος.

Είναι ιδιαίτερη χαρά για εμάς να βλέπουμε ομάδες των Υπηρεσιών που εδρεύουν στα Γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής να συμμετέχουν ενεργά στα κοινά, να διαπρέπουν και ξεχωρίζουν με την παρουσία τους.

Εύχομαι και στις δύο ομάδες να είναι νικήτριες τόσο στο Μεγάλο Τελικό όσο και στο Μικρό Τελικό του Πρωταθλήματος.
ΒΡΕΝΤΑΣ Ηλίας
Β΄ Αντιπρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής
Αντιπρόσωπος Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. στην Π.Ο.ΑΣ.Υ.
Μελος Δυναμικής Αντίδρασης Αστυνομικών Ν/Α Αττικής (Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου