Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Μα πόσο ηλίθιο; Οι κατώτεροι να πληρώνουν τη... νύφη - του Γιώργου Καλλιακμάνη

ανάρτηση του προέδρου των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργου Καλλιακμάνη, στο λογαριασμό του στο Facebook:

Η Ηλιθιότητα στο Μεγαλείο της! Πώς είναι δυνατόν η κυβέρνηση να νομοθετεί ένα μισθολόγιο το οποίο έχουν συρράψει αξιωματικοί του στρατού στα μέτρα τους και αυτό το μισθολόγιο να ισχύει και για τα σώματα ασφαλείας.

Οι φωστήρες λοιπόν που το έφτιαξαν προκειμένου να ανεβάσουν τους μισθούς τους σε βάρος των κατώτερων, νομοθετούν το επίδομα ιδιαίτερων συνθηκών το οποίο και αυξάνεται όσο ανεβαίνουν οι βαθμοί. Άρα ο Στρατηγός κινδυνεύει περισσότερο από τον Ταξίαρχο, ο Ταξίαρχος από το Διευθυντή, ο Διευθυντής από τον Υποδιευθυντή, ο Αστυνόμος από τον Υπαστυνόμο, ο Υπαστυνόμος από τον Ανθυπαστυνόμο τον Αρχιφύλακα τον Αστυφύλακα.

 Άρα συμπερασματικά τα παιδιά που εργάζονται στην Υ.Α.Τ., στην Άμεση Δράση, στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ., στην Υ.ΜΕ.Τ., στα Αστυνομικά Τμήματα, στα Τμήματα Ασφαλείας, στο εκβιαστών κλπ κινδυνεύουν πολύ λιγότερο από τους αξιωματικούς των επιτελείων, από τους Διευθυντές, από τους Διοικητές των υπηρεσιών και πάει λέγοντας.

Αυτή η Φιλοσοφία είναι τραγική, παράλογη και φυσικά δεν μπορεί να στηριχτεί με κανένα επιχείρημα.

Τώρα τι έγινε; με τα ήδη υπάρχοντα οικονομικά δεδομένα και επειδή είχαν ήδη υπογράψει διορθώσεις στα ειδικά μισθολόγια έκαναν ένα καινούργιο μισθολόγιο ανοίγοντας την ψαλίδα μεταξύ κατώτερων και ανώτερων βάζοντας στην ουσία τους κατώτερους να πληρώσουν και το ποσό που θα έπρεπε να εξοικονομηθεί βάσει του μνημονίου αλλά το χειρότερο, να πληρώσουν και τις αυξήσεις των ανωτάτων αξιωματικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου