Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Έκτακτη συνάντηση του Προέδρου και του Γεν. Γραμματέα της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Α. με τον Πρόεδρο του Ο.Α.Σ.Α. για ζήτημα της μετακίνησης των Συναδέλφων.


ΕΝΩΣΗ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ 
 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
 ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ
 ΑΤΤΙΚΗΣ
Βορείου Ηπείρου 50,
 Γλυφάδα Αττικής
ΤΗΛ. 210-9620840 
 FAX 210-9692996
Twitter:@EAYNAA

Γλυφάδα 14/03/2017     


Δελτίο Τύπου


Την 12/03/2017 και ώρα 13:00, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ και ο Γενικός Γραμματέας Μαρίνος ΚΑΚΑΒΑΣ, πραγματοποίησαν έκτακτη συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Αναστάσιο ΤΑΣΤΑΝΗ και στελέχη του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών, προκειμένου να ενημερωθούν για το ζήτημα της μετακίνησης των μελών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής (Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής και Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών) σχετικά με την εφαρμογή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου στα μέσα μαζικής  μεταφοράς.


Η συνάντηση, πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Γενικού Γραμματέα της Ένωσής μας.

Από πλευράς της Διοίκησης του Ο.Α.Σ.Α. και των στελεχών του, ενημερωθήκαμε ότι για το ζήτημα της μετακίνησης των Αστυνομικών, εκκρεμεί η υπογραφή σχετικής σύμβασης μεταξύ του Ο.Α.Σ.Α. και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης απαιτείται η επίλυση ορισμένων ζητημάτων που έχουν σχέση με την υφιστάμενη νομοθεσία και πιθανότατα να χρειαστεί νέα νομοθετική ρύθμιση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε και το θέμα της φύλαξης των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς από εταιρείες ιδιωτικής φύλαξης.

         
Για το Δ.Σ.
-O-                                                                               -O-
Πρόεδρος                                                                Γεν. ΓραμματέαςΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                             ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου