Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Η Ένωση Νοτιοανατολικής συναντά τους συναδέλφους των Α.Τ. και Τ.Α. Ηλιούπολης και Αλίμου.


ΕΝΩΣΗ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ 
 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
 ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ
 ΑΤΤΙΚΗΣ
Βορείου Ηπείρου 50,
 Γλυφάδα Αττικής
ΤΗΛ. 210-9620840 
 FAX 210-9692996
Twitter:@EAYNAA

Γλυφάδα 09/02/2017     


                                                         ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH

Την 07/02/2017 και ώρα 12:00 η Ένωσή μας επισκέφτηκε τους συναδέλφους των Α.Τ. και Τ.Α. Ηλιούπολης και Αλίμου. 

Τα προβλήματα που ακούσαμε είναι κυρίως η σοβαρότατη έλλειψη δύναμης, ιδιαίτερα στο Α.Τ. Ηλιούπολης το οποίο είναι επιφορτισμένο με την αστυνόμευση του δεύτερου Δήμου πληθυσμιακά της Αττικής.   Στη συγκεκριμένη Υπηρεσία, η παρούσα δύναμη μέσα σε ένα χρόνο έχει μειωθεί δραματικά (από 70 άτομα έχουν απομείνει 22, συμπεριλαμβανομένων σε αυτόν τον αριθμό και των Αξιωματικών), με αποτέλεσμα να έχει διαταραχθεί η εύρυθμη λειτουργία της Υπηρεσίας. Οι ενισχύσεις καθημερινά προς τη Διεύθυνση Αθηνών και όχι μόνο (Εφετείο, Μετρό, Ευελπίδων, Θησέα, Κορυδαλλό) καθώς και σε φυλάξεις ευπαθών στόχων, έχουν καταστήσει σχεδόν αδύνατη τη διεξαγωγή της Υπηρεσίας. Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Ηλιούπολης, Α/Υ' Γεώργιος ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ, καθώς επίσης και όλο το προσωπικό, έχουν ξεπεράσει κάθε ανθρώπινο όριο και αντοχή ώστε να έχουν μια στοιχειώδη παρουσία.


Τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι συνάδελφοι που Υπηρετούν στο Α.Τ. Αλίμου,  σε μικρότερη ένταση και βαθμό, χωρίς να παύουν να είναι εξίσου σοβαρά. Μια δύσκολη κατάσταση που αντιμετωπίζει ο Άλιμος, αποτελεί η αύξηση των φυλασσόμενων στόχων χωρίς να υπάρχει μέριμνα για ενισχυτικές δυνάμεις. Ο Διοικητής της Υπηρεσίας, Α/Υ' Δημήτριος ΚΑΤΑΡΑΧΙΑΣ και το προσωπικό, μας επισήμαναν, ότι κάνουν υπεράνθρωπες προσπάθειες έτσι ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες.


Όσον αφορά τα Τμήματα Ασφαλείας Ηλιούπολης και Αλίμου, εδώ η κατάσταση είναι σαφώς καλύτερη όπως μας ενημέρωσαν οι υπηρετούντες εκεί, με πρόβλημα αυτό των καθημερινών μεταγωγών, το οποίο απασχολεί μέρος του προσωπικού και το αποσπά από τις περιοχές αρμοδιότητας του.
 Επιπλέον, για το Τμήμα Ασφαλείας Αλίμου, θα πρέπει να βρεθεί έτερο όχημα για την εκτέλεση περιπολιών, διότι το υπάρχον έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα και χρειάζεται ανά βδομάδα επισκευή. 


Θα συνεχίσουμε τις επισκέψεις-συναντήσεις σε όλες τις Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής αφουγκραζόμενοι τα προβλήματα των συναδέλφων μας και κατόπιν θα προβούμε σε όλες εκείνες τις ενέργειες προκειμένου να δοθούν λύσεις.
                                           
Για το Δ.Σ.
-O-                                                                          -O-
Πρόεδρος                                                       Γεν. Γραμματέας
          
ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                         ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

6978079503                                                                     6977665820


Πηγή: www.eaynaa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου