Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2016

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης στο συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α.


ΕΝΩΣΗ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ
 ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
 ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ
 ΑΤΤΙΚΗΣ
 Βορείου Ηπείρου 50,
 Γλυφάδα Αττικής 
ΤΗΛ. 210-9620840  FAX 210-9692996 
Twitter:@EAYNAA


Γλυφάδα 15/10/2016     ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH


Αφού ζήτησε τον λόγο από τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Γιάννη Κατσιαμάκα , ο Πρόεδρος της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης απευθύνθηκε στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Κουρουμπλή θέτοντάς του το ερώτημα  πρέπει ή όχι να εφαρμοστεί η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας;.  Ο Υπουργός που εκείνη την ώρα αποχωρούσε, κοντοστάθηκε και άκουγε προσεκτικά τον ομιλητή.


Ο Γιώργος Καλλιακμάνης στην τοποθέτηση του στο 27ο συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. είπε ότι όλοι πρέπει να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια που γίνεται για την απεμπλοκή των Αστυνομικών από τα Επίσημα και να την επικροτήσουμε καθώς και κάποια άλλα θεσμικά που έχουν διορθωθεί σε ικανοποιητικό βαθμό (αναδιάρθρωση, αλλαγή του κώδικα μεταθέσεων κτλ). Όμως από την άλλη η μη συμμόρφωση με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, δημιουργεί Συνταγματικό ζήτημα.

Συνεχίζοντας ο Πρόεδρος  της Νοτιοανατολικής Αττικής αναφέρθηκε σε δηλώσεις του Υπουργού Επικρατείας στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Ο κύριος Παππάς εκεί τόνισε ότι όσο αφορά την χορήγηση των τηλεοπτικών αδειών, θα εφαρμοστεί κατά γράμμα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας γιατί αυτό είναι Δημοκρατία.

Εκεί  λοιπόν η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας σύμφωνα με τον Υπουργό θα εφαρμοστεί γιατί υπάρχει θέμα Δημοκρατίας. Στην περίπτωση των Αστυνομικών δεν υπάρχει;.
Με αυτόν το ρητορικό ερώτημα  έκλεισε την τοποθέτηση του ο Γιώργος Καλλιακμάνης , ευχαριστώντας τον Πρόεδρο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. Γιάννη Κατσιαμάκα που τον προσκάλεσε στο 27ο συνέδριο της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. .
 Για το Δ.Σ.
-O-                                                                               -O-
Πρόεδρος                                                              Γεν. Γραμματέας
            


ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                         ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

6978079503                                                                    6977665820

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου