Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Παρασκευή, 27 Μαΐου 2016

Συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Νοτιανατολικής Αττικής με τον Προϊστάμενο κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Υποστρατηγό κ. Μανώλη Γρηγοράκη

Σήμερα την 25/05/2016 και ώρα 14:00 το προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων της Νοτιοανατολικής Αττικής συναντήθηκε με τον Προϊστάμενο κλάδου Αλλοδαπών και Προστασίας Συνόρων Υποστράτηγο κ. Μανώλη Γρηγοράκη και τον Προϊστάμενο της Δ/νσης Δίωξης Παράνομης μετανάστευσης  Ταξίαρχο κ. Μενέλαο Κωστάρη με σκοπό να επιλυθούν τα ζητήματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες και τους Συναδέλφους που εκτελούν Υπηρεσία στο ανοικτό κέντρο φιλοξενίας προσφύγων-μεταναστών Ελληνικού .
    Ο Υποστράτηγος αναγνώρισε ότι όντως υπάρχουν προβλήματα από την λειτουργία όλων των κέντρων φιλοξενίας ανά την Ελλάδα και γίνεται ότι είναι δυνατόν προκειμένου να επιλυθούν.
    Άλλωστε η χώρα μας συνεχίζει να αντιμετωπίζει το πρωτόγνωρο φαινόμενο της μετανάστευσης και η Ελληνική Αστυνομία έχει ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις και ανταπεξέλθει στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί.
    Ο Υποστράτηγος επικοινώνησε άμεσα με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής κ. Κώστα Λουζιώτη έτσι ώστε να μην επιβαρύνονται τα Αστυνομικά Τμήματα Τάξης της Νοτιοανατολικής με επιπρόσθετα Αντικείμενα.
   Η ένωση μας ευχαριστεί τον Υποστράτηγο και τον Ταξίαρχο για τη  κατανόηση και την άμεση παρέμβαση.
. Για το Δ.Σ.
                 -O-                                                                               -O-
            Πρόεδρος                                                                Γεν. Γραμματέας
            


  ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                                                ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου