Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

ΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑ ΑΘΗΝΩΝ


Σε κλίμα κατάνυξης τελέστηκε το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής, ημέρα κορύφωσης του θείου δράματος, η Ακολουθία και η Περιφορά του Επιταφίου στον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Πίστης Ελπίδος Αγάπης στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Η Μεγάλη Παρασκευή ως γνωστόν αποτελεί την πιο ιερή μέρα της Μεγάλης Εβδομάδος, καθώς κορυφώνεται το Θειο Δράμα με την Αποκαθήλωση από το Σταυρό και την Ταφή του Χριστού, με την περιφορά του Επιταφίου να δημιουργεί υποβλητική και κατανυκτική ατμόσφαιρα. Και φέτος λοιπόν οι πιστοί, εργαζόμενοι στον Αερολιμένα Αθηνών σε κλίμα σεβασμού και ευλάβειας συμμετείχαν στην Ακολουθία και στην Περιφορά του Επιταφίου που τέλεσε ο Πρωτοπρεσβύτερος Παναγιώτης ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ. Τον Επιτάφιο σήκωσαν με ιδιαίτερη τιμή Αστυνομικοί και Πυροσβέστες από τις οικίες υπηρεσίες.

Η πορεία ξεκίνησε από τον Ιερό Ναό της Αγίας Σοφίας Πίστης Ελπίδος Αγάπης και κατευθύνθηκε στην είσοδο της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, για να ευλογήσει δια Σώματος του Χριστού όλες τις Υπηρεσίες που στεγάζονται εκεί και, κατέληξε πάλι στον Ιερό Ναό όπου οι πιστοί προσκύνησαν τον Επιτάφιο.

Την Ακολουθία του Επιταφίου παρακολούθησαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Α/Δ Μιχαήλ ΣΔΟΥΚΟΣ, ο Α/Δ Χρήστος ΚΟΝΔΥΛΗΣ, Ο Α/Δ Αριστείδης ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών Αντιπύραρχος Γεώργιος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, η Α/Υ Δήμητρα ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ο Α/Β Κωνσταντίνος ΜΑΝΙΑΤΑΚΗΣ, ο Υ/Α Βασίλειος ΣΙΝΑΝΗΣ, ο Υ/Β Γεώργιος ΠΕΡΙΣΥΝΑΚΗΣ, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ, καθώς και πλήθος Αστυνομικών, Πυροσβεστών και εργαζομένων του Αερολιμένα Αθηνών.


Κινήσεις όπως αυτή της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών είναι άξιες πολλών επαίνων και συγχαρητηρίων, διότι προάγουν την Αστυνομία στην Κοινωνία αλλά και στέκονται πλάι στον εργαζόμενο Αστυνομικό/Πυροσβέστη που βρίσκεται στο καθήκον τις Άγιες αυτές μέρες δίνοντας του την ευκαιρία να παρευρεθεί στα Ιερά Μυστήρια όπως αυτό της Ακολουθίας και Περιφοράς του Επιταφίου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου