Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2016

Ο Μαρτίνος ανέλαβε την διαμόρφωση του κοντέινερ που μεταφέρθηκε στο Ελληνικό για την παραμονή των αστυνομικών που εκτελούν υπηρεσία στο hot Spot‏Ο εφοπλιστής κύριος Αθανάσιος ΜΑΡΤΙΝΟΣ ανταποκρίθηκε άμεσα στο e-mail του Προέδρου της Ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, κύριου Γιώργου ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ, και έστειλε τον Διευθυντή του γραφείου του, κο Γιώργο ΠΑΓΩΝΗ, προκειμένου να αρχίσουν άμεσα οι εργασίες για την διαμόρφωση του κοντέινερ που μεταφέρθηκε στο σημείο που εκτελούν υπηρεσία οι αστυνομικοί στο hot spot Ελληνικού, για την παραμονή τους και την προστασία τους από τις καιρικές συνθήκες.

Από την Τετάρτη του Πάσχα θα αρχίσουν οι εργασίες με σκοπό το κοντέινερ να διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μπορεί να στεγάσει τους αστυνομικούς που εκτελούν υπηρεσία στο συγκεκριμένο σημείο, με την κατασκευή παραθύρων, δαπέδου, φωτισμού, air condition, καθώς και στεγάστρων εξωτερικά αυτού.

Σαφώς, δεν πρέπει να αδικήσουμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης νοτιοανατολικής Αττικής, τον Ταξίαρχο κύριο Πέτρο ΓΡΑΜΜΕΝΟ, που από την  πρώτη στιγμή έκανε ό,τι ήταν δυνατό προκειμένου να βρεθεί λύση για το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί.

Φυσικά, η Ένωσή μας δεν στέκεται μόνο στο να  καταγγείλει ή να προτείνει λύσεις, αλλά αναλαμβάνει δράσεις σε συνεργασία με τους υπηρεσιακούς παράγοντες καθώς και τους ιδιώτες που προτίθενται να βοηθήσουν έτσι ώστε να βρεθούν λύσεις.

Ευχαριστούμε το Διευθυντή της Δ.Α.Ν/Α.Α. και βεβαίως τον εφοπλιστή κύριο Μαρτίνο Αθανάσιο, ο οποίος βρίσκεται δίπλα μας σε όποιο πρόβλημα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.


-Ο-                                          -Ο-
        Πρόεδρος                               Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος            ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος
6978079503                                    6977665820

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου