Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Πέμπτη, 14 Απριλίου 2016

Η ΕΝΩΣΗ Ν/Α ΚΡΟΥΕΙ ΤΩΝ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

 ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
 Βορείου Ηπείρου 50, Γλυφάδα Αττικής 
ΤΗΛ. 210-9620840  FAX 210-9692996 
Twitter:@EAYNAA

Γλυφάδα 14/04/2016     

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είναι γνωστό ότι στο Ελληνικό στις εγκαταστάσεις του παλαιού αεροδρομίου <<φιλοξενούνται>> 5.000 περίπου πρόσφυγες σε εντελώς απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης - υγιεινής  από κάθε άποψη.

Έχει επισημανθεί από τους αρμόδιους φορείς (ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε., Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) ότι το Ελληνικό αποτελεί μια ζωντανή υγειονομική βόμβα έτοιμη να εκραγεί με ανυπολόγιστες συνέπειες.

Η Ένωσή μας γίνεται καθημερινά αποδέκτης παραπόνων από τους συναδέλφους που διατίθενται σε υπηρεσία στο κέντρο φιλοξενίας μεταναστών στο Ελληνικό.

Από τη δική μας πλευρά κρούομαι τον κώδωνα του κινδύνου και παρακαλούμε για τη λήψη μέτρων και για άμεσες ενέργειες για τη βελτίωση των γενικών συνθηκών υγιεινής και εργασίας οι οποίες επιδεινώνονται κατά την καλοκαιρινή περίοδο στο χώρο αυτό.

Σε ατομικό επίπεδο όσον αφορά τους συναδέλφους που εκτελούν υπηρεσία στην εν λόγω εγκατάσταση, θα πρέπει να εφοδιαστούν άμεσα με όλα τα απαιτούμενα μέσα (γάντια, μάσκες, υλικά) προκειμένου να προστατευθούν υγειονομικός τόσο οι ίδιοι όσο και τα μέλη των οικογενειών τους και γενικώς κάθε ένας που έρχεται σε επαφή μαζί τους. 


Για το Δ.Σ.
-Ο-                                          -Ο-
         Πρόεδρος                               Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος            ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος
6978079503                                    6977665820

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου