Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Σάββατο, 2 Απριλίου 2016

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης και ο Ηλίας Βρέντας στον Διευθυντή της Δ.Α.Α.Α.


Την Πέμπτη 31/03/2016 και ώρα 14:00 τα μέλη της Δυναμικής Αντίδρασης Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης και Ηλίας Βρέντας συναντήθηκαν με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Α/Δ κ. Μιχαήλ ΣΔΟΥΚΟ, παρουσία του Α/Δ κ. Χρήστου ΚΟΝΔΥΛΗ, του Αναπληρωτή Τμηματάρχη του Τμήματος Ασφαλείας Α/Α κ. Απόστολου ΤΣΟΥΡΑΚΗ και του Επόπτη του Τμήματος Ασφαλείας Υ/Α κ. Σπυρίδων ΔΙΑΜΑΝΤΗ. Ενώ πριν είχε ήδη πραγματοποιηθεί συνάντηση με τον Τμηματάρχη του Τμήματος Τάξης Α/Α κ. Σταύρο ΠΡΑΠΑ αλλά και με συναδέλφους του Τμήματος προκειμένου να ακουστούν προβλήματα της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Με το Διευθυντή συζητήθηκαν θέματα που αφορούν και τα τέσσερα Τμήματα της Διεύθυνσης και απασχολούν τους συναδέλφους που υπηρετούν σε αυτά.

Αφού μεταβιβάστηκαν τα προβλήματα ο Διευθυντής επικοινώνησε με τον Τμηματάρχη του Τμήματος Τάξης δίδοντας του εντολές για την χορήγηση των ημερήσιων αναπαύσεων χωρίς όμως αυτό να γίνεται με τρόπους που ναι μεν εξυπηρετούν την αποχρέωση αλλά σε βάρος των συναδέλφων διαταράσσοντας το κυλιόμενο ωράριο εκτός και αν βέβαια το επιθυμούν οι ίδιοι.

Τόνισε επίσης ότι κάποιες δυσλειτουργίες που έχουν δημιουργηθεί είναι προσωρινές κ σχετίζονται με την χορήγηση του υπολοίπου των αδειών του 2015 σε συνδυασμό με τις τελευταίες αυξημένες απαιτήσεις της Διεύθυνσης Αθηνών λόγο της έξαρσης του φαινομένου της μετανάστευσης.

Ο Διευθυντής μας ενημέρωσε ότι κάνει ότι είναι δυνατό προκειμένου να λειτουργήσει η υπηρεσία ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου χωρίς να επιβαρύνονται οι συνθήκες εργασίας του Αστυνομικού προσωπικού.

Εμείς έχουμε σαν αρχή ότι δεν υπάρχουν σημαντικές και λιγότερο σημαντικές υπηρεσίες. Όλοι επιτελούν έργο και θα πρέπει οι συνθήκες εργασίες να είναι όσο το δυνατόν ίδιες για όλους, θέσεις στις οποίες συμφώνησε και ο Διευθυντής της Δ.Α.Α.Α..

Κάναμε και κάνουμε ότι είναι δυνατό για να βοηθήσουμε στην ενίσχυση της υπηρεσίας και να διαφυλάξουμε καλές συνθήκες εργασίας για όλους. Άλλωστε και στο παρελθόν κερδίσαμε πράγματα και για την Διεύθυνση Αερολιμένα που είχαν σαν πρόθεση τον ανωτέρω σκοπό (Δ.Ε.Ε., μετακίνηση προσωπικού, ωράριο εργασίας, διαχείριση κρατουμένων, υλικοτεχνικό εξοπλισμό) και αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε μέχρι σήμερα.

Στην τελευταία συνάντηση με τον Γ.Α.Δ.Α. Υποστράτηγο κ. Χρήστο ΔΡΑΓΑΤΑΚΗ πήραμε διαβεβαίωση ότι ο Αερολιμένας θα ενισχυθεί για την καλοκαιρινή περίοδο αλλά και θα ελαφρυνθεί από τα μέτρα της Διεύθυνσης Αθηνών.

Αυτές είναι οι ενέργειες που θα ξεκουράσουν το προσωπικό κάθε υπηρεσίας του Αερολιμένα αλλά και θα αμβλύνουν διαφορές που τυχόν υπάρχουν στην δυνατότητα χορήγησης των ημερησίων αναπαύσεων του.

Τα προβλήματα λύνονται μόνο με προτάσεις και παρεμβάσεις και όχι με τη δημιουργία κλίματος αντιπαλότητας και αισθημάτων υποτίμησης μεταξύ των συναδέλφων των υπηρεσιών.


Ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε εδώ για να διαφυλάξουμε αυτά που με αγώνες χρόνων έχουμε πετύχει αλλά και να παλέψουμε περισσότερο δημιουργώντας ακόμη καλύτερες συνθήκες εργασίας έτσι ώστε οι όλες υπηρεσίες της Διεύθυνσης να λειτουργούν καλύτερα και χωρίς προβλήματα για τους αστυνομικούς που υπηρετούν σε αυτές διότι έχουν άμεση σχέση με τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας που είναι ο τουρισμός. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου