Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016

Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΝΟΤ/ΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ Υ.Α.Ν/Α.Α. Α/Δ´ κ. Γιώργο ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΗ.


Αντιπροσωπεία της Δυναμικής Αντίδρασης Αστυνομικών Νοτ/κης Αττικής αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Ένωσης Γιώργο ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ, τους αντιπροσώπους της Π.Ο.ΑΣ.Υ. Νικόλαο ΚΟΡΟΜΗΛΑ και Χαράλαμπο ΚΑΝΙΟ, καθώς και υποψηφίους της παράταξης στις επερχόμενες εκλογές, Αθανασία ΜΑΛΑΒΑΖΟΥ, Μαρίνο ΚΑΚΑΒΑ, Ιωάννη ΑΠΑΛΑΧΙΔΗ, Θωμά ΣΙΔΕΡΙΔΗ, Δανιήλ ΠΟΥΛΙΟ, επισκέφτηκαν τον Διευθυντή της Υ.Α.Ν/Α.Α. Α/Δ´ κ. Γεώργιο ΚΑΡΒΟΥΝΑΚΗ καθώς και συναδέλφους της Υπηρεσίας και του Τμήματος Ασφαλείας Ελληνικού.

Ο Διευθυντής ευχαρίστησε τον Γιώργο ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ για όλα όσα έχει κάνει προκειμένου να αλλάξει το κλίμα γενικά στην Ασφάλεια της Νότιας και να καλυτερεύσουν αισθητά οι συνθήκες εργασίας των Αστυνομικών που υπηρετούν εκεί. Τόνισε επίσης ότι η προσπάθεια που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια είναι συλλογική, διότι όλοι οι συνάδελφοι δώσανε τον καλύτερο τους εαυτό και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την αύξηση της αποδοτικότητας τους.

Εμείς, ως Δυναμική Αντίδραση, απευθυνόμενοι στους συναδέλφους που υπηρετούν στην Υ.Α.Ν/Α.Α. και σε όλα τα Τμήματα Ασφαλείας της νοτιοανατολικής, επισημαίνουμε ότι από την πρώτη στιγμή αφουγκραστήκαμε τα προβλήματά τους και φροντίσαμε να συμβάλλουμε έμπρακτα για την επίλυση τους.


Ύστερα από συναντήσεις και προτάσεις πετύχαμε την ενίσχυση των ανωτέρω Υπηρεσιών με έμψυχο δυναμικό, εξασφαλίζοντας και τεχνικό εξοπλισμό καθώς και την επισκευή οχημάτων, όπου υπήρχε ανάγκη, με παρέμβασή μας σε ιδιώτες που είχαν τη δυνατότητα και την θέληση να βοηθήσουν.


Φυσικά αναγνωρίζουμε ότι περαιτέρω ενίσχυση των Τμημάτων Ασφαλείας, ειδικά με ανθρώπινο δυναμικό είναι απαραίτητη έτσι ώστε αυτά να μπορέσουν να λειτουργήσουν χωρίς προβλήματα. Όμως είναι αναμφισβήτητο ότι οι συνθήκες καλυτέρευσαν σε πολύ μεγάλο βαθμό από τη λειτουργία της Ένωσης και μετά.

Ειδικά οι συνάδελφοι που υπηρετούν πολλά χρόνια στα Τμήματα Ασφαλείας αναγνωρίζουν ότι έγινε δουλεία , χωρίς βέβαια να αρνείται κανείς ότι θα πρέπει να γίνουν πολλά πράγματα ακόμη έτσι ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.


Απευθυνόμενοι λοιπόν στους συναδέλφους που υπηρετούν στην Υ.Α.Ν/Α.Α. και στα Τμήματα Ασφαλείας Νοτ/κης Αττικής θα θέλαμε να τους ζητήσουμε να μας δώσουν τη δυνατότητα να συνεχίσουμε αυτό που έχουμε αρχίσει, και να το πάμε ακόμη πιο ψηλά γιατί κάθε πισωγύρισμα θα είναι καταστροφικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου