Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Σάββατο, 26 Μαρτίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΟΤ/ΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ ΣΤΟΝ Δ/ΝΤΗ ΤΗΣ Δ.Α.Ν/Α.Α. Ταξίαρχο κ. Πέτρο ΓΡΑΜΜΕΝΟ‏

 ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
 Βορείου Ηπείρου 50, Γλυφάδα Αττικής 
ΤΗΛ. 210-9620840  FAX 210-9692996 
                      Twitter:@EAYNAA

Γλυφάδα 26/03/2016     

                                         
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την 23 Μαρτίου 2016 πραγματοποιήθηκε  εκτάκτως συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής  Γιώργου Καλλιακμάνη  και εκλεγμένων Αντιπροσώπων στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. καθώς και των συναδέλφων που υπηρετούν στην Διεύθυνση Νοτιανατολικής Αττικής και είναι υποψήφιοι στις επερχόμενες εκλογές Αποστόλη Κωστούλα και Νεκτάριου Καλαμπαλίκη, με τον Διευθυντή της Δ.Α.Ν/Α.Α. Ταξίαρχο Κο Πέτρο ΓΡΑΜΜΕΝΟ.Η συνάντηση έγινε με σκοπό να βρεθεί λύση για την  κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες στα Τμήματα Τάξης της Διεύθυνσης Νοτιοανατολικής Αττικής τα οποία βρίσκονται σε πλήρη αποσύνθεση.

Ειδικότερα διευκρινίστηκε ότι οι Διοικητές των Τμημάτων Τάξης Αλίμου, Ηλιούπολης, Αργυρούπολης, Καλυβίων, Ελληνικού, Β΄Α.Τ. Γλυφάδας, Βούλας, Βουλιαγμένης, Μαρκοπούλου και Κορωπίου, αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις συνεχείς απαιτήσεις για διάθεση αστυνομικού προσωπικού σε μέτρα τάξης , μεταγωγές, μέτρα  φύλαξης HOT SPOT και αποσπάσεις προς άλλες Διευθύνσεις στις οποίες καλείται η Διεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής να συνδράμει.

Ως αποτέλεσμα αυτού είναι οι συνάδελφοι αστυνομικοί που υπηρετούν στα εν λόγω Αστυνομικά Τμήματα να μην λαμβάνουν τις ημερήσιες αναπαύσεις.

Επίσης, τονίστηκε ότι ήδη από πλευράς της Ένωσης με σκοπό την διαφύλαξη των δικαιωμάτων των συναδέλφων που υπηρετούν σε Υπηρεσίες που εδρεύουν στα όρια της Διεύθυνσης Νοτιοανατολικής Αττικής, έγινε σχετικό συμπληρωματικό έγγραφο στο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο κύριο Χρήστο ΔΡΑΓΑΤΑΚΗ,  αναφέροντας επακριβώς τις αυξημένες απαιτήσεις στις οποίες καλείται να ανταπεξέλθει η Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής χωρίς φυσικά να δύναται.

Η Ένωσή μας δεν θα επιτρέψει την διάλυση των Τμημάτων Τάξης και θα προστατέψει τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων αστυνομικών.

Για το Δ.Σ.

-Ο-                                      -Ο-
Πρόεδρος                      Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος         ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων
6978079503                                      6977506464


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου