Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου 2016

Ο Πρόεδρος της Ε.Α.Υ.Ν/Α.Αττικής στην κοπή της πίτας του Α.Τ. Βούλας‏

ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
 Βορείου Ηπείρου 50, Γλυφάδα Αττικής 
ΤΗΛ. 210-9620840  FAX 210-9692996 
Twitter:@EAYNAA


Γλυφάδα, 07/02/2016
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Καλλιακμάνης Γιώργος μαζί με τους Αντιπροσώπους, Νίκο Κορομηλά και Μπάμπη Κανιό, παραβρέθηκαν  στην κοπή της πίτας του Τμήματος Τάξης Βούλας, που έγινε το Σάββατο 06 Φεβρουαρίου 2016 σε γνωστό εστιατόριο του Αλίμου, ύστερα από πρόσκληση του Διοικητή του Α.Τ. Βούλας, Α/A Κώστα Μίχου.  

Την κοπή της πίτας τίμησε με την παρουσία του ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο       kick-boxing (Κ1) Μιχάλης Ζαμπίδης (προσωπικός φίλος του Διοικητή), ο οποίος πρόσφερε σε έναν τυχερό συνάδελφο, ένα χρόνο δωρεάν συνδρομή στο Zambidis Club στην Γλυφάδα.


Θετική εντύπωση προκάλεσε, η ενέργεια του Διοικητή του Τμήματος Κώστα  Μίχου , να κόψει καταρχήν κομμάτι στην πίτα για τον Χριστό και κατόπιν ένα κομμάτι για τον φτωχό και ένα για τον κρατούμενο.


Ο Διοικητής, είναι γεγονός ότι κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να ανταπεξέλθει η Υπηρεσία την οποία διοικεί  στις ανάγκες που προκύπτουν, αλλά και να ξεχρεώσει μαζικά τις ημερήσιες αναπαύσεις , που οφείλει στο προσωπικό, λόγω του ότι η Υπηρεσία του έχει αποδυναμωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Εμείς από την πλευρά μας, κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για την ενίσχυση του συγκεκριμένου Α.Τ. με παρεμβάσεις στον Διευθυντή της Δ.Α.Ν/Α.Α. Ταξίαρχο Νίκο Κοκκίνη.


Ευχαριστούμε για την πρόσκληση τον Διοικητή και όλους τους συναδέλφους που υπηρετούν εκεί και τους ευχόμαστε να είναι πάντα αγαπημένοι μεταξύ τους , Καλή Χρονιά και χρόνια πολλά σε όλους.Για το Δ.Σ.

-Ο-                                      -Ο-
     Πρόεδρος                      Γεν. Γραμματέας

ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος         ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ Σπυρίδων
 6978079503                                   6977506464

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου