Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου 2016

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ–Δείτε τι έκαναν άντδες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Ηλιούπολης παραμονές Πρωτοχρονίας


Λίγο πριν τον ερχομό της νέας χρονιάς στα Νότια Προάστια, η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ Ηλιούπολης, λαμβάνει σήμα από το Κέντρο Επιχειρήσεων προκειμένου να ελέγξει ύποπτο άτομο σε εγκαταλελειμμένη οικοδομή. Οι συνάδελφοι σπεύδουν άμεσα, αλλά αυτό που αντικρίζουν φτάνοντας τους «καθηλώνει».. Ένας άστεγος άντρας σε πολύ άσχημη κατάσταση, προσπαθούσε να αντιμετωπίσει το δυνατό κρύο κουρνιασμένος σε μια γωνιά.


Η Ομάδα μας συνεννοείται κι αποφασίζει να δράσει άμεσα. Τον μεταφέρουν σε σπίτι συναδέλφου που βρισκόταν σε κοντινή απόσταση, προκειμένου να κάνει ένα ζεστό μπάνιο και να συνέλθει από το τσουχτερό κρύο. Του προσφέρουν ζεστό φαγητό και καθαρά ρούχα και αρχίζουν να επικοινωνούν με κοντινούς δήμους που διαθέτουν θερμαινόμενους χώρους για την φιλοξενία αστέγων.

Στις εκκλήσεις τους ανταποκρίνεται άμεσα ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης. Γύρω στις 11:00 το βράδυ, ο αντιδήμαρχος κ. Κρητικός ανοίγει το Πολιτιστικό Κέντρο Ελληνικού στο οποίο υπάρχει υποδομή για φιλοξενία αστέγων.

Από εκείνη την στιγμή ο 55χρονος άστεγος άντρας έχει έναν καθαρό και ζεστό χώρο να κοιμηθεί, μέχρις ότου οι κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου να δώσουν οριστική λύση στο πρόβλημα στέγασης που αντιμετωπίζει.
Όσο για την Ομάδα μας...

Μπράβο ρε μάγκες.. Περήφανοι που ανήκουμε στην ίδια «οικογένεια» και φοράμε την ίδια στολή!! Καλή σας Χρονιά!!
[κ. Κρητικός Βασίλης:

«Σας ευχαριστούμε για ότι κάνετε για μας. Προσωπικά έκανα το καθήκον μου. 
Δεν θα μπορούσε να αρνηθεί κανείς στα παιδιά της ΔΊΑΣ, παρά να βρούμε λύση.


Αναδημοσίευση από σελίδα "ΔΙΑΣ in Action"

4 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ή είδηση δεν είναι από σελίδα συναδέλφου, αλλά από τη "ΔΙΑΣ in Action", Σύλλογο Δικυκλιστών Αστυνομικών.. Η σελίδα που έχει περί τα 80.000 μέλη κ δεν το αντιγράφουμε, το κοινοποιούν.Παρακαλώ σε άμεση διόρθωση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ευχαριστούμε για την ενημέρωση, συγνώμη για το λάθος μας!

   Διαγραφή
  2. ευχαριστούμε για την ενημέρωση, συγνώμη για το λάθος μας!

   Διαγραφή