Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Τρίτη, 15 Δεκεμβρίου 2015

Επισκέψεις – ενημερώσεις στις Υπηρεσίες των Μεσογείων


Την Τρίτη 15/12/15, οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Κορομηλάς Νικόλαος και Μπούζας Ευάγγελος, πραγματοποιήσαμε επίσκεψη στα:

·         Α.Τ. και Τ.Α. και Τ.Τ. Κερατέας,
·         Α.Τ. και Τ.Α. Μαρκοπούλου και
·         Α.Τ. και Τ.Α. Καλυβίων,

όπου ενημερώσαμε τους συναδέλφους για το σχέδιο αναδιάρθρωσης των Υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Αττικής, όπως παρουσιάστηκε από τους υπηρεσιακούς παράγοντες, την Πέμπτη 10/12/15 στη Γ.Α.Δ.Α.. Συζητήθηκαν επίσης θέματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες όπως η έλλειψη δύναμης, τα μέτρα, η φύλαξή στόχων αλλά και του Λατομείου στο Μαρκόπουλο, του οποίου η υπόθεση εκδικάζεται στις 03/02/16, οπότε ελπίζουμε ότι σύντομα θα λήξει οριστικά το ζήτημα αυτό, εφόσον και αν αποδοθούν τα μηχανήματα στους ιδιοκτήτες ή δοθούν με μεσεγγύηση, καθιστώντας υπεύθυνους αυτούς για τη φύλαξή τους.

Ειδικότερα, στα Καλύβια, παρευρεθήκαμε σε προγραμματισμένη συγκέντρωση προσωπικού των εκεί υπηρετούντων, όπου έγινε εκτενής αναφορά στα προβλήματα των οικείων Α.Τ. και Τ.Α. από τους συναδέλφους και από τον Διοικητή Α/Υ’ κύριο Τσιγαρίδα Χρήστο, τα οποία και θα μεταβιβαστούν στο Προεδρείο της Ένωσης.

Σε άπασες τις παραπάνω Υπηρεσίες μείζον πρόβλημα αποτελεί η έλλειψη προσωπικού όπως προείπαμε, κάτι που το προσεχές διάστημα των αδειών θα γίνει ακόμα πιο αισθητό.

Οι συναντήσεις – επισκέψεις στις Υπηρεσίες θα συνεχιστούν.

Κορομηλάς Νικόλαος
Μπούζας Εύαγγελος

Αντιπρόσωποι στην ΠΟΑΣΥ
Μέλη Δυναμικής Αντίδρασης Νοτ/κης Αττικής
Εν. Αστυν. Υπαλλ. Ν/Α Αττικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου