Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Σάββατο, 30 Μαΐου 2015

Στο στάδιο Καραϊσκάκη δυο ομάδες της Ν/Α Αττικής στους τελικούς του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος της Α.Ε.Α.Ε..


Σήμερα στο στάδιο Καραϊσκάκη στις 13:00 και 15:00 ώρα διεξήχθησαν ο μικρός και ο μεγάλος τελικός του 22ου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος. Οι δυο ομάδες της Νοτιοανατολικής Αττικής, η ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών και η ομάδα του Α.Τ. Βουλιαγμένης, έδωσαν δυναμικό παρόν στο αγωνιστικό τερέν όμως δυστυχώς δε κατάφεραν να πετύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Στο μικρό τελικό η ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών αναμετρήθηκε με την ομάδα της Δ.Α.Α./Υ.Ε.Λ./ΑΡΧΕΙΟ. Η ομάδα του Αερολιμένα, έχοντας πολλές απουσίες, δε κατάφερε να ανταπεξέλθει με τον αγώνα να λήγει με σκορ 5-0 υπέρ της ομάδος της Δ.Α.Α./Υ.Ε.Λ./ΑΡΧΕΙΟ.

Στο μεγάλο τελικό η ομάδα του Α.Τ. Βουλιαγμένης αναμετρήθηκε με την ομάδα του Α.Τ. Καλλιθέας-Δ.Α.Α./Τ.Ε.Λ.. Η ομάδα της Βουλιαγμένης στάθηκε αντάξια των περιστάσεων χωρίς όμως να καταφέρει να επικρατήσει με τον αγώνα να λήγει με σκορ 2-0 υπέρ της ομάδος του Α.Τ. Καλλιθέας-Δ.Α.Α./Τ.Ε.Λ..

Ως Δυναμική Αντίδραση νιώθουμε περίσσια περηφάνια που δυο από τις τέσσερις ομάδες, στους τελικούς του 22ου ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος που διοργανώνει η  Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, είναι ομάδες της Νοτιανατολικής Αττικής. Συγχαρητήρια και στις τέσσερις ομάδες, όμως πρωτίστως  συγχαίρουμε τους συναδέλφους-φίλους των ομάδων της Βουλιαγμένης και του Αερολιμένα για την καλή και αξιοπρεπή πορεία τους, και ευχόμαστε στα επόμενα πρωταθλήματα μόνο νίκες!!! 

                                       Η ομάδα της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης του Αερολιμένα Αθηνών

 Η ομάδα του Αστυνομικού Τμήματος της Βουλιαγμένης

πηγή εικόνων: www.abola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου