Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΙΩΝ Β/A, ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ Ν/Α ΣΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟΑθήνα 06/04/2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα 06/04/2015 και ώρα 13:00, πραγματοποιήθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη του Προέδρου Νοτ/κής κ. ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ  Γεωργίου, του Προέδρου Δυτικής κ. ΚΟΥΜΠΟΥΛΗ Αθανασίου και του Αντιπροέδρου Βορ/κής κ. ΜΑΝΙΑΤΗ Παντελή με τον Υπαρχηγό του Σώματος Αντιστράτηγο κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνο.

Αφού οι αντιπρόσωποι των Σωματείων συγχάρηκαν τον Υπαρχηγό και του ευχήθηκαν καλή δύναμη στα καινούργια  του καθήκοντα, συζητήθηκαν σφαιρικά, ζητήματα που απασχολούν τις τρεις ενώσεις (συνενώσεις υπηρεσιών, ιατροί εργασίας, περιπολικά, λέσχες κτλ.)

Ο Υπαρχηγός κατέθεσε τις απόψεις του για όλα τα θέματα και διαβεβαίωσε τα προεδρεία ότι σε κάθε ζήτημα που είναι δυνατό να προάγει αλλά και να εξελίξει το θεσμό της Αστυνομίας καθώς και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις αυτές που θα λειτουργήσουν ως εχέγγυο για την αναβάθμιση του ρόλου της Αστυνομίας, όσον αφορά την προστασία του πολίτη, θα σταθεί συμμέτοχος αποζητώντας τη συνεργασία του συνδικαλιστικού κινήματος, σύμφωνα φυσικά με τη στρατηγική που χαράσσει ο Αρχηγός του Σώματος αλλά και η Πολιτική Ηγεσία.

Εμείς συμφωνώντας απόλυτα, θεωρούμε ότι το επιθυμητό αποτέλεσμα μπορεί να πραγματωθεί μόνο σε συνεργασία με την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία, καταθέτοντας προτάσεις και αναζητώντας λύσεις με γνώμονα το υπηρεσιακό συμφέρον αλλά και την αποτελεσματικότητα του οργανισμού της Ελληνικής Αστυνομίας, ενισχύοντας το ρόλο της για την προστασία του πολίτη.


Πηγή: www.eaynaa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου