Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Δ.Α.Α.Ν/Α.Α.

Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ Ν/Α ΜΕ ΤΟ ΝΕΟΠΡΟΑΧΘΕΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΝΟΤ/ΚΗΣ κ. ΚΟΚΚΙΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟ‏

  ΕΝΩΣΗ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
Βορείου Ηπείρου 50, Γλυφάδα Αττικής  ΤΗΛ. 210-9620840 FAX 2109692996
   Email:eaynaa@yahoo.com     www.eaynaa.gr 
Twitter: @EAYNAAΓλυφάδα 13/03/2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Την 09/03/2015 και ώρα 14:30 το Προεδρείο της Ένωσης Νοτιοανατολικής, συναντήθηκε με το νεοπροαχθέν Ταξίαρχο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής κ. ΚΟΚΚΙΝΗ Νικόλαο.

Η συνάντηση έγινε προκειμένου να ενημερωθεί ο Ταξίαρχος  για τα εργασιακά θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους Αστυνομικούς που υπηρετούν στις υπηρεσίες της δικαιοδοσίας του.

Συγκεκριμένα το Προεδρείο αναφέρθηκε στην εφαρμογή του Π.Δ. 394/2001 περί Χρόνου Εργασίας Προσωπικού της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και στην εφαρμογή του Π.Δ. 173/2013 για την ανακοίνωση της υπηρεσίας σε εβδομαδιαία βάση. Άλλωστε όπως έχει τονίσει η Ένωσή μας με προγενέστερη ανακοίνωση, θα επισκεφθεί όλες τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής Αττικής προκειμένου να διαπιστωθεί αν τηρείται.

Ο Ταξίαρχος κ. ΚΟΚΚΙΝΗΣ Νικόλαος τόνισε ότι η υπηρεσιακή πορεία του, αλλά και οι άριστες σχέσεις με το προσωπικό ιδιαίτερα της Διεύθυνσης Νοτιοανατολικής Αττικής, αποδεικνύουν ότι δίνει εξέχουσα βαρύτητα στις συνθήκες εργασίας των Αστυνομικών, διότι είναι πεπεισμένος ότι αυτές είναι άμεσα συνδεδεμένες με την αποτελεσματικότητα στο έργο της ΕΛ.ΑΣ..

Διαβεβαίωσε ότι θα κάνει ότι είναι δυνατό, προκειμένου να διασφαλίσει αυτές τις καλές συνθήκες και στην πρώτη κιόλας συγκέντρωση των Διοικητών των Υπηρεσιών αρμοδιότητάς του, θα το θέσει ως βασικό θέμα.

Εμείς θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι θα είμαστε εκεί, προκειμένου να του μεταφέρουμε όλα τα κακώς κείμενα των Υπηρεσιών δικαιοδοσίας του, έτσι ώστε να υπάρξουν άμεσες λύσεις με γνώμονα την προάσπιση των δικαιωμάτων του Αστυνομικού Προσωπικού.

Για το Δ.Σ.
-Ο-                                                                           -Ο-
     Πρόεδρος                                                            Γεν.Γραμματέας

         
ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος                                 ΚΟΡΚΟΒΕΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ

6978079503                                                        6977506464

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου